0

13 October 2006

Times Reader

Norsk Bibliotekforening har latt seg imponere av den nye Times Reader: Se også - henvisninger til mer om mye, 9. okt. 2006.
... så raste det inn et tilbud om å laste ned et nytt avisleseprogram, Times Reader, for avisa New York Times. Nå har vi brukt det noen dager, og den smule uro vi tidligere i uka hadde på vegne av papiravisa har økt betraktelig.

Jeg er ikke like imponert. Times Reader gjør en god jobb i å etterligne en papiravis, men en papiravis er etter min mening ikke særlig bra. En papiravis, og Times Reader, mangler slike webloggverktøy som: linker til internett, mulighet for å kommentere og en fast adresse som det kan linkes til. Imidlertid: Hvis du foretrekker New York Times fremfor internett, og liker å få presentert teksten du skal lese i spalter kan dette være noe for deg.

Link: Times Reader

1 Comments:

Anonymous Espen said...

Enig. Times Reader er en avis klistret opp på en skjerm. Eneste fordel, rent forretningsmessig, er at annonsene ser skikkelige ut. Jeg elsker NYT og kastet meg over den, men ga fort opp - den kognitive dissonansen mellom rask skjer og treg leser ble for stor.

13 October, 2006 14:23  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home