0

20 September 2005

Test av Zinio

Zinio lar deg lese tidsskrift på internett som om det skulle være papirtidsskrift. Du kan for eksempel bla ved hjelp av musepekeren.

Jeg har testet ut bladet Digital World og funnet det ganske håpløst. Å måtte bla igjennom alle sidene, en side av gangen, når det finnes både to og tre sider med reklame etter hverandre, er ikke morsomt. Enda verre er det at teksten til tider er så liten at den er vanskelig å lese.

Vi skjønner at det kan være vanskelig for forleggere å frigjøre seg fra papir, men vi tror ikke dette er fremtiden for tidsskrift på internett. Les heller: Digi.no, IT Avisen eller DinSide.

Link: Zinio

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tydeligvis har du ikke sett at samtlige digitale publikasjoner har side linker på index siden, slik at du kan lese innholsfortegnelsen og klikke direkte til de sider i bladet du ønsker å lese, uten å måtte bla over alle reklamesidene ett blad har. Uansett, det er de samme reklamene og innhold i papir utgaven inneholder.

Videre kan jeg informere deg at du også kan søke på alt innhold i bladet og få oppgitt hvilke sider som inneholder ditt søk og klikke direkte til disse. Du kan også bruke side viseren nederst på Zinio Reader og dra denne bortover til ønsket side. Man blar også med musepeker og med piltastene til venstre og høyre eller opp og ned ved zoom.

Forøvrig finnes det full forklaring om hvordan man bruker Zinio Reaer på Zinios nettsider, både på norsk, svensk, dansk og finsk i Norden eller videre på Zinio.com for engelsk eller andre språk.

Uavhengige undersøkelser viser også at 97% av Zinios lesere(mer enn 2 millioner mennesker) foretrekker sine digitale abonnement fremfor papir, så du blir en liten brikke med store ord og mye uvitenhet i denne sammenhengen.

Videre kan jeg opplyses deg at det finnes mer enn 108 publikasjoner i Norden som utgies på Zinio og at de største forlagene verden over er Zinios publishing partnere.

prøv igjen, kanskje du finner ut at det var bra å spare papir.

09 November, 2005 20:09  
Anonymous Anonymous said...

big bertha

09 November, 2005 20:11  

Post a Comment

<< Home