0

16 February 2006

Depesjer

Depesjer er et nytt norsk nettsted med klipp fra andre mediers nyheter hvor sport og kjendisnytt er filtrert bort. En meget bra remiksing synes jeg, men er det lovlig? Jeg tror ikke norske nettaviser kommer til å godta dette uten kamp.

Link: Depesjer

1 Comments:

Blogger Jarle Petterson said...

Tusen takk for hyggelige ord. Når det kommer til lovligheten av å Depesjers nyhetsformidling, er det nok på sin plass med en oppklaring:

Det fins ingenting annet å lese på Depesjer.no enn det vi selv har skrevet. All nyhetsformidling består av en kort ledetekst, med lenke til opphavsmediets egen artikkel. Mer om det her.

Forskjellen på oss og det store vell av nyhetsagenter, som Mylder, Webavisen, Nytt.net, Nyheter.no, Click24.no og en mengde andre i samme gate, er at vi gjennomleser artiklene før vi gir våre brukere vår anbefaling. Brukerne presenteres helt enkelt for en kvalitetssikret meny fra dagens nyhetsfangst. Jeg vet selvfølgelig ikke hvordan det er med det store gross av nyhets- og kulturforbrukere uti der, men jeg har for egen del iallfall savnet noe slikt.

Ellers må jeg nesten tilføye at nettstedet langt fra har funnet sin endelige form, men jeg føler at vi er på god vei.

20 February, 2006 01:04  

Post a Comment

<< Home